Tilaa nyt Jesyn eläinkalenteri vuodelle 2023!

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen selkeässä ja kauniissa kalenterissa on joka kuukaudelle eri eläinkuva. Erilaiset kotieläimet, luonnonvaraiset eläimet ja tuotantoeläimet ovat edustettuina monipuolisesti. Päivien kohdille on pyritty jättämään tilaa myös kirjoituksia varten.

Kalenterista löytyvät nimipäivät, liputuspäivät ja juhlapyhät. Kalenterilla on Joutsenmerkki ja se on taitettuna kokoa 25×21.

Valokuvat kalenteriin olemme saaneet lahjoituksina eri kuvaajilta, valtavan suuret kiitokset niistä! Kalenteriin olemme saaneet myös tukea sponsoreilta, jotka löytyvät ensimmäiseltä aukeamalta. Tuen avulla voimme pitää kalenterin myyntihinnan kohtuullisena painokulujen noustessa.

Jos haluaisit tarjota omia eläinkuviasi käyttöömme tai haluaisit sponsoroida tulevia kalentereita, otathan yhteyttä posti@jesy.fi.


Verkkokaupastamme löydät myös muita kannatustuotteitamme sekä aineettomia lahjoja. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta voit myös ladata laskun. Lähetämme tuotteet sinulle, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme. ​