Liity jäseneksi

Jäsenyys on arvokas eläinsuojeluteko

Yhdistyksemme jäsenyys on helppo tapa auttaa. Liittyminen ei kuitenkaan velvoita sinua osallistumaan toimintaan. Jäseneksi pääset hyväksymällä yhdistyksemme säännöt, täyttämällä jäsenlomakkeen tällä sivulla ja maksamalla jäsenmaksun.

Jesyn jäsenenä sinulla on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa ja voit halutessasi asettua ehdolle hallitukseen. Kaikki jäsenet saavat noin kerran kuukaudessa sähköpostiin jäsenkirjeen, jossa tiedotamme ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista.

Liity jäseneksi

Jäsenmaksut

  • Varsinainen jäsen 20€ / kalenterivuosi
  • Perhejäsen 5€ / kalenterivuosi
  • Kannatusjäsenyys 50€ / kalenterivuosi
  • Ainaisjäsenyys 200€ / kertamaksu

Lähetä oheinen hakemus huolellisesti täytettynä, sillä nämä tiedot ovat jäsenrekisterin pidossa tärkeitä. Tietojasi käsitellään henkilötietolain edellyttämällä tavalla, eikä niitä luovuteta kolmansille tahoille ilman suostumustasi. Tietosuojaselosteemme voit lukea tästä.

Uusiutuvat jäsenmaksut laskutetaan keväisin vuosikokouksen jälkeen.

Marras-joulukuussa liittyvät saavat loppuvuoden jäsenyyden veloituksetta.

Jäsenedut

DogFeelGood: 10% alennus tarvikkeista, EverClean-kissanhiekoista sekä Eukanuban ja Iamsin kissojen ja koirien ruoista

DogFeelGoodin yksilöllisestä valikoimasta saat maahantuodut laadukkaat tuotteet niin koirille kuin kissoillekin. DFG:stä löytyy myös monipuoliset alan ammattilaisten palvelut kuten trimmaus, koirahieronta, osteopatia, hampaiden UV-puhdistus jne!

Hämeentie 5, 30100 Forssa
www.dogfeelgood.fi


Trimmauspalvelu Wiiraamo: 5€ alennus yli 40€ arvoisesta hoitokerrasta ja kynsienleikkuuseen tassukarvojen siistiminen kaupan päälle

Trimmauspalvelu Wiiraamossa hoituu kaiken ikäisten ja rotuisten koirien kotitrimmaukset rotuominaisuudet huomioiden. Turkin hoito ja trimmaus ovat tärkeä osa koiran hyvinvoinnista huolehtimista. Työ tehdään rauhallisesti koiran ehdoilla ja koiraa kuunnellen. Wiiraamon yrittäjä Hanna Mäntyvaara on seutukunnan ainoa Suomen Eläintentrimmaajat ry:n jäsen.

Rahamaantie 38, 31340 Porras (Tammela)
www.wiiraamo.fi


Hannun Kello: 15% alennus normaalihintaisista tuotteista

Hannun Kello tarjoaa laajat kello- ja kultasepänalan palvelut ja lisäksi paljon muuta, johon ammattitaitoa pienten osien, tarkkuuden ja materiaalien käsittelyn osalta voi soveltaa. Yritys valmistaa myös yksittäiskappaleita ja pieniä sarjoja. Tarjous ei koske töitä eikä pariston vaihtoa.

Vilppaankatu 2, 30100 Forssa
www.hannunkello.com 


Jesyn kannatustuotteiden verkkokauppa: 10% alennus normaalihintaisista tuotteista

www.jesy.fi/kauppa 

Kysymyksiä liittyen jäsenyyteen

Miten saan edut käyttööni?
Edun saaminen edellyttää Jesyn sähköisen jäsenkortin esittämistä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköpostia puhelimessasi kaupassa asioidessasi, voimme lähettää sinulle veloituksetta paperisen jäsenkortin. Otathan tällöin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen jasensihteeri@jesy.fi.
Milloin jäsenyys alkaa?
Jäsenkortti lähetetään viimeistään 5 päivän kuluessa hakemuksen lähettämisestä. Yhdistyksen hallitus hyväksyy virallisesti uudet jäsenet kokouksissaan. Huomaa, että jos liityt alkuvuonna, jäsenlasku lähetetään vasta vuosikokouksen jälkeen, kun kuluvan vuoden jäsenmaksut on vahvistettu. Marras-joulukuussa liittyvät saavat loppuvuoden jäsenyyden veloituksetta.
Miten osoitteen- tai nimenmuutos tehdään?
Ilmoitathan yhteystietojen muutoksista sähköpostilla osoitteeseen jasensihteeri@jesy.fi.
Kuka voi liittyä perhejäseneksi?
Perhejäseneksi voi liittyä varsinaisen jäsenen kanssa samassa taloudessa asuva perheenjäsen. Perhejäsen tai jäsenet laskutetaan kaikki yhdessä varsinaiselta jäseneltä. Perhejäsen saa oman jäsenkortin. Perhejäsenillä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta.
En ole saanut jäsenlaskua, miten toimin?
Käytämme jäsenrekisterimme pidossa Isolta-laskutusjärjestelmää, jota kautta lähetämme myös jäsenlaskut. Lasku tulee sinulle sähköpostiin otsikolla ”Lasku XXX lähettäjältä Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry”. Jos jäsenlasku jostain syystä unohtuu maksaa tai katoaa roskapostiin, lähetämme sinulle eräpäivän jälkeen vielä erikseen sähköpostia. Emme veloita muistutuskuluja. Paperisista laskuista veloitamme 3€ laskutuskulun. Huomaa, että jos liityt alkuvuonna, jäsenlasku lähetetään vasta vuosikokouksen jälkeen, kun kuluvan vuoden jäsenmaksut on vahvistettu. Marras-joulukuussa liittyvät saavat loppuvuoden jäsenyyden veloituksetta.