Vapaaehtoistyö

Tule toimimaan yhdessä eläinten hyväksi!

Kaipaamme joukkoomme jatkuvasti lisää eläimistä ja eläinsuojelusta kiinnostuneita ihmisiä! Kaikille auttaville käsille riittää tekemistä. Kaikki toimintamme perustuu vapaaehtoistyöhön eivätkä toimijat saa työstään rahallista korvausta. Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki ja jotka hyväksyvät yhdistyksen tarkoituksen, toimintatavat ja säännöt.

Ilmoittaudu aktiivilistalle

Keräämme aktiivilistalle henkilöitä, joihin voimme olla yhteydessä ajankohtaisista avuntarpeistamme. Näitä voivat olla mm. tapahtuma-avustukset (kannatustuotteiden myyntiä, onnenpyörän tai onginnan järjestämistä lapsille), tarvikekeräykset, neuvontapuhelimen ylläpito, talkoot, lahjoitusten kuljetusapu ja niin edelleen. Tiedotamme aktiivilistalaisille myös hallituksen kokouksista, joihin on vapaa pääsy myös aktiiveilla.

Aktiivilista ei sido sinua mihinkään, sillä me kaikki teemme tätä työtä vapaaehtoisesti oman elämän, töiden ja harrastusten ohessa. Uusia vapaaehtoisia ei laiteta tapahtumissa yksin tiskin taakse, vaan mukana on aina kokenut yhdistyksen jäsen. Jesyn aktiivina toimijan tulee olla yhdistyksen jäsen.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan ajankohtaisesta toiminnastamme ja avustamaan meitä, olethan yhteydessä posti@jesy.fi. Mikäli sinulla on toiveita tai rajoitteita vapaaehtoistyöhön liittyen, ilmoitathan asian samassa viestissä. Jos haluat, voimme lisätä sinut myös aktiiviemme WhatsApp-ryhmään.

Osallistu neuvontapuhelinrinkiin

Kaipaisimme lisää apukäsiä neuvontapuhelimeemme, josta voi kysyä eläinten hyvinvointiin liittyvistä asioista soittamalla, tekstiviestillä tai Whatsapilla. Jokainen ringissä vastausvuorossa oleva vastaa puhelimeen omien aikataulujensa mukaan, eli puhelimen voi hyvin laittaa äänettömälle yöksi tai työpäivän ajaksi. Erityisosaamista ei tarvita, vaan tarkoituksena on ohjata kysyjä oikean tiedon luokse. Lisäksi olemme tehneet pienen ohjevihkosen puhelimeen vastaajalle, jossa on hyviä yhteystietoja sekä ensiapuohjeita ja vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Tällä hetkellä puhelinta pitää yksi henkilö 1-2 kuukautta kerrallaan. Puhelin on varustettu Android-käyttöjärjestelmällä.

Tarjoa osaamistasi

Onko sinulla eläinaiheisia valokuvia, piirroksia tai maalauksia, joita haluaisit lahjoittaa käyttöömme? Kaipaamme hyvälaatuisia kuvia markkinointikäyttöön someen ja kotisivuille sekä esimerkiksi myytäviin postikortteihin ja kalentereihin. Tekijän nimi mainitaan aina julkaistavan työn yhteydessä. Emme anna töitä eteenpäin kolmannen osapuolen käyttöön.

Voit myös tarjota meille esimerkiksi tekemiäsi käsitöitä tai muita tuotteita myytäväksi. Mikäli sinulla on yritys jonka tuotteita tai osaamista voisit lahjoittaa hyväksemme, lue lisää täältä.

Tule mukaan ystäväeläintoimintaan

Onko lemmikkisi hyvätapainen, lempeä ja pitkäjänteinen? Jesyn ystäväeläimet tekevät ennaltaehkäisevää eläinsuojelutyötä vierailemalla mm. nuorten, vanhusten ja vammaisten luona sekä olemalla läsnä erilaissa tapahtumissa. Kaipaamme joukkoomme uusia, innostuneita ihmisiä tekemään tätä tärkeää työtä! Jos kiinnostuit, lue lisää täältä.