Ystäväeläimiä Forssan torilla 1.10.2022

Olemme saaneet mukaan toimintaan neljä uutta ystäväkoirakkoa, jotka läpäisivät Kiva Koirakansalainen -testin elokuussa: onnittelut Sirje & Merja, Albert & Henna, Lili & Johanna ja Sansa & Johanna!

Osa tuoreista ystäväkoirakoista tulee esittäytymään Forssan kauppatorille lauantaina 1.10.2022 klo 10-14 välisenä aikana! Lämpimästi tervetuloa rapsuttelemaan ja kuulemaan toiminnastamme ❤️ Yhdistyksen kannatustuotteita myös myynnissä, mm. uusia eläinkalentereita vuodelle 2023.

Huomioithan, että koiria ei välttämättä ole paikalla koko aikaa. Järjestyslaki kieltää koirien pidon toreilla toriaikana, mutta olemme saaneet tähän torivalvojalta poikkeusluvan ja pöytämme tulee sijaitsemaan hieman sivussa elintarvikkeista ja muista torimyyjistä.

Jesyn ystäväeläimet Mooses-kissa ja Ulla-poni kävivät syyskuun alussa ilahduttamassa vanhuksia Tammelassa! Mooses kiersi sylistä syliin rapsuteltavana ja uhrautui nuolemaan letuista ylijääneet kermavaahdot lautasilta. Ulla sai monet ryhmäkotien asukkaat muistelemaan nuoruuden hevosystäviä ❤️