Sirutuskampanja

Kampanjassa yhteistyössä Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys, Rekku Rescue ja FSHKY Eläinlääkärit

Tunnistemikrosiru ja rekisteröinti ilmaiseksi!

Jesy tarjoaa mikrosirun, Rekku Rescue tarjoaa rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun ja FSHKY:n kunnaneläinlääkärit suorittavat sirutuksen veloituksetta. Kampanjat on suunnattu maatiaiskissoille ja koirille (ei koske kasvattajien pentuesirutuksia). Kampanja on voimassa muun eläinlääkärikäynnin yhteydessä (esim. leikkaus tai rokotus), eli ethän varaa aikaa pelkkään sirutukseen. Myös aiemmin sirutetun lemmikin tiedot voidaan rekisteröidä eläinlääkärillä muun toimenpiteen yhteydessä.

Sirutuskampanjassa mukana olevat eläinlääkärit

Kunnaneläinlääkäri (FSHKY)
Forssa
Laura Toivanen
p. 0500 311 404

Kunnaneläinlääkäri (FSHKY)
Tammela
Anna Rupponen
p. 0500 311 401

Kunnaneläinlääkäri (FSHKY)
Jokioinen
Juha-Pekka Jalli
p. 050 300 1444

Kunnaneläinlääkäri (FSHKY)
Humppila ja Ypäjä
Anna-Riikka Jalkanen
p. 0500 311 402

Käyntiosoite: Keskuskatu 29 D, 31600 Jokioinen

Mikä mikrosiru on?

Nykyaikainen tunnistemerkintämenetelmä on mikrosiru, pieni kapseli, joka asennetaan eläimen niskaan tai korvan taakse. Kapseli sisältää tunnistenumerosarjan, joka voidaan lukea erityisellä sirunlukulaitteella. Sirun tietojen lukeminen on helppoa, virheetöntä ja täysin kivutonta eläimelle. Viranomaisilla, useimmilla löytöeläinkodeilla ja lähes kaikilla eläinlääkäreillä on käytettävissään mikrosirunlukija. Merkintä on toimenpiteenä yksinkertainen ja lähes kivuton ja se voidaan suorittaa muiden toimenpiteiden ohella.

Siruhaku.fi –verkkopalvelu löytää yhteyden löytöeläimen omistajaan

Siruhaku.fi on Internetissä toimiva hakupalvelu, jonka avulla lemmikin omistajaan saadaan yhteys heti, kun sirun numero on tiedossa. Jos sirunumerolla löydetään eläimen omistajatiedot Siruhakuun kuuluvista tietokannoista, näkyviin tulee yhteydenottoruutu, jolla voi lähettää viestin suoraan eläimen omistajalle.