Vähävaraisten avustus

Jos olet lähettämässä avustushakemusta, luethan koko tekstin tarkasti läpi.

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys tukee harkintansa mukaan omalla toiminta-alueella (Forssa, Jokioinen, Tammela, Humppila tai Ypäjä) asuvia vähävaraisia lemmikinomistajia taloudellisissa haasteissa eläimen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Avustusta voi hakea esimerkiksi yllättäviin eläinlääkärikuluihin, kissan leikkaukseen tai lemmikin erityisruokavalioon. Tiedustele ensin eläinlääkäriltä osamaksun mahdollisuutta!

Lähtökohtaisesti omistaja on itse taloudellisesti vastuussa omien lemmikkiensä hoidossa. Avustukset ovat kertaluonteisia ja suunnattu yllättäviin sekä odottamattomiin tilanteisiin, joissa omistajan maksukyky on heikentynyt esimerkiksi työpaikan menetyksen tai muun tulojen äkillisen vähentymisen vuoksi.

Yhdistyksen puheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja tekee hakemuksen ja sen liitteiden perusteella päätöksen mahdollisesta avustuksesta. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Yhdistys sopii avustuksen maksusta ja ylärajasta suoraan eläinlääkärin kanssa ennen käyntiä. Yhdistys ei myönnä avustusta eläinlääkärikäynteihin jälkikäteen.

Lähetä hakemus sähköpostitse osoitteeseen posti@jesy.fi ja kerro viestissä:

  • Miksi avustusta haetaan?
  • Haettava summa?
  • Millä muilla tavoin olet rahoittanut tai suunnittelet rahoittavasi lemmikin hoidon?
  • Yhteystietosi (etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)