Tue meitä

Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen on arvokas eläinsuojeluteko ja helppo tapa tukea yhdistystämme. Liittyminen ei vaadi sinulta osallistumista toimintaan – jäsenyyden tarkoitus voi olla vain tukea yhdistystämme taloudellisesti.

Lahjoitukset

Vaikka tietoisuus eläinten hyvästä kohtelusta lisääntyy jatkuvasti, monet lemmikit, tuotantoeläimet ja luonnonvaraiset eläimet tarvitsevat yhä apuamme. Voit auttaa apua tarvitsevia eläimiä juuri sinulle sopivalla summalla. Pienikin apu on tärkeä, koska jokainen lahjoitettu euro auttaa seutumme eläimiä.

Vapaaehtoistyö

Kaipaamme joukkoomme jatkuvasti lisää eläimistä ja eläinsuojelusta kiinnostuneita ihmisiä! Voit olla apuna esimerkiksi turvaamassa näkyvyytemme erilaisissa lähiseudun tapahtumissa sekä tulla mukaan ideoimaan toimintaamme. Kaikille auttaville käsille riittää tekemistä.

Yrityksille

Onko sinulla yritys, jonka tuotteita tai osaamista voisit lahjoittaa hyväksemme? Haluatko saada positiivista mainosta ja että yrityksesi yhdistetään eläinsuojelutoimintaan? Voit myös liittää yrityksesi kannatusjäseneksemme tai tarjota jäsenetuja.

Kannatustuotteiden verkkokauppa

Voit tilata kannatustuotteitamme helposti verkkokauppamme kautta. Kaupasta löydät myös aineettomat lahjat! Maksutapoja on useita ja tuotteiden toimitus tapahtuu nopeasti Postin kautta.