Kissojen maksuton sirutus Forssassa 14.10.2023

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys järjestää maksuttoman walk-in mikrosirutustapahtuman Forssassa eläinkauppa DogFeelGoodin tiloissa (Hämeentie 5) lauantaina 14.10.2023 klo 11-13. Tapahtumaan ei vaadita ennakkoilmoittautumista.

Jesy tarjoaa mikrosirun sekä sirutuksen ja yhteistyöyhdistyksemme Rekku Rescue rekisteröi omistajan tiedot Siruhaku.fi-palveluun maksutta.

Sirutettava kissa ei saa olla aggressiivinen tai liian arka. Sirutettavaksi tuotavan kissanpennun tulee olla vähintään 10 viikon ikäinen. Tämänkertainen tapahtuma on suunnattu maatiaiskissoille (ei koske kasvattajien pentuesirutuksia).

Rekisteröity mikrosiru on kuin lemmikin henkilötunnus ja parantaa olennaisesti kadonneen eläimen mahdollisuuksia päästä takaisin kotiin. Se myös yleensä nopeuttaa prosessia, mikä on sekä eläimen että omistajan etu. Siru on tärkeä myös sisäkissoille, koska kissa saattaa karata esimerkiksi eläinlääkärikäynnin yhteydessä. Mikrosirutus on laajalti turvalliseksi todettu, helppo ja pääosin lähes kivuton toimenpide. Sirusta eläimelle aiheutuneet terveysongelmat ovat erittäin harvinaisia. Emme vastaa mikrosirutuksesta mahdollisesti aiheutuvista ongelmista ellei niiden voida osoittaa johtuvan siruttajan virheestä.

Lemmikin mikrosirutus on eläinsuojeluteko!


Sirutus maksutonta myös eläinlääkärikäynnillä

Jesyn, Rekku Rescuen ja FSHKY:n Jokioisten toimipisteen eläinlääkärien yhteiskampanjassa sirutus ja rekisteröinti on nyt aina ilmaista muun eläinlääkäritoimenpiteen yhteydessä.