Lemmikkien maksuton sirutus Forssassa 11.2.2023

Rekku Rescue ja Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys järjestävät walk-in sirutustapahtuman eläinkauppa DogFeelGoodin tiloissa (Hämeentie 5, Forssa) lauantaina 11.2.2023 klo 10-14.

Jesy tarjoaa mikrosirun ja Rekku Rescue tarjoaa sen rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun maksutta. Halutessaan voi tehdä pienen lahjoituksen Rekku Rescuen keräyslippaaseen. Tapahtumaan ei vaadita ennakkoilmoittautumista.

Sirutettava eläin ei saa olla aggressiivinen tai liian arka. Sirutettavaksi tuotavan kissanpennun tulee olla vähintään 10 viikon ikäinen. Kampanja on suunnattu maatiaiskissoille ja koirille (ei koske kasvattajien pentuesirutuksia).

Rekisteröity mikrosiru on kuin lemmikin henkilötunnus ja parantaa olennaisesti kadonneen eläimen mahdollisuuksia päästä takaisin kotiin. Se myös yleensä nopeuttaa prosessia, mikä on sekä eläimen että omistajan etu. Siru on tärkeä myös sisäkissoille, koska kissa saattaa karata esimerkiksi eläinlääkärikäynnin yhteydessä. Mikrosirutus on laajalti turvalliseksi todettu, helppo ja pääosin lähes kivuton toimenpide. Sirusta eläimelle aiheutuneet terveysongelmat ovat erittäin harvinaisia. Rekku Rescue ei vastaa mikrosirutuksesta mahdollisesti aiheutuvista ongelmista ellei niiden voida osoittaa johtuvan siruttajan virheestä.

Lemmikin mikrosirutus on eläinsuojeluteko!


Sirutus maksutonta myös eläinlääkärikäynnillä

Jesyn, Rekku Rescuen ja FSHKY:n Jokioisten toimipisteen eläinlääkärien yhteiskampanjassa sirutus ja rekisteröinti on nyt aina ilmaista muun eläinlääkäritoimenpiteen yhteydessä.