Eläinten ystävien ilta ja Tuire Kaimion luento Forssassa 2.11.

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys järjestää pitkästä aikaa Eläinten ystävien illan keskiviikkona 2.11.2022 klo 18 alkaen Forssan kaupungintalon valtuustosalissa! Tapahtumassa Tuire Kaimio luennoi eläimen hyvinvoinnin havainnoinnista. Mitä eläin tarvitsee ollakseen onnellinen? Mihin asioihin kannattaa kiinnittää arjessa huomiota lemmikin kanssa?

Tuire Kaimio on tunnettu tietokirjailija, eläintenkouluttaja ja eläinalan vaikuttaja. Hänen päätyönsä on eläinten kouluttaminen elokuviin ja hän onkin vastannut eläimistä jo kymmenissä tv-sarjoissa ja kokopitkissä elokuvissa. Kaimio on julkaissut yhteensä 10 tietokirjaa eläinten kouluttamisesta. Näistä tunnetuin on ehkä Pennun kasvatus, joka löytyy monen suomalaisen koiranomistajan hyllystä.

Tapahtuma on maksuton ja sen järjestää Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry. Halutessasi voit tehdä yhdistykselle paikan päällä lahjoituksen keräyslippaaseen tai Mobilepaylla numeroon 94264 (rahankeräyslupa RA/2020/1379).

Lämpimästi tervetuloa!