Etsimme uusia ystäväeläimiä

Etsimme uusia ystäväeläimiä – sopisitko sinä koirasi (tai muun eläimen) kanssa mukaan toimintaan? 🐶💚

Järjestämme sunnuntaina 21.8.2022 Kiva Koirakansalainen-testin ystäväeläintoiminnan piristämiseksi. Max. osallistujamäärä on 10 koirakkoa, muutama paikka olisi vielä vapaana. Jos olisit kiinnostunut osallistumaan testiin, otathan pian yhteyttä Hennaan / info@dogfeelgood.fi. Testaus on jäsenille maksutonta, muille 5€ (ystäväeläintoimintaan osallistuvien tulee olla Jesyn jäseniä). Testin pitopaikka sovitaan elokuussa, mutta todennäköisesti se on Forssassa tai Jokioisilla. Syksyn KK-ryhmä treenailee myös kesän aikana yhdessä testiä varten, ensimmäinen kerta on 5.7. klo 19 Forssassa.

🐾🐾🐾🐾🐾

Ystäväeläintoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa mahdollistetaan eläinkohtaamisia sellaisille ihmisille, joille se ei muuten ehkä olisi mahdollista. Ohjaajat tekevät lemmikkinsä kanssa vierailuja esimerkiksi lasten, kehitysvammaisten ja vanhusten luona erilaisissa asumisyksiköissä, kouluissa, päiväkodeissa ja tapahtumissa.