Lahjoituskeräys Forssan seudulla 4.-10.10.2021

Forssan seudulla järjestetään jo 20. kerran lahjoituskeräys apua tarvitsevien eläinten hyväksi kansainvälisellä eläinten viikolla! Tapahtuman järjesti ensimmäisen kerran vuonna 2002 Naisten Toimintaryhmä Ompelukerho, joka jäi tänä vuonna pois keräyksestä. Saimme onneksi nyt mukaan tuoreen eläinsuojelutoimijan, Someron Eläinapuyhdistyksen.

Perinteeksi muodostuneen keräyksen avulla sinun on helppoa auttaa alueemme löytöeläimiä omien ostostesi yhteydessä ostamalla ruokaa ja tarvikkeita ja jättämällä ne siihen tarkoitukseen varattuun kaupan kärryyn.

Ikävä tosiasia on, että ruokaa ja tarvikkeita kaipaavat löytöeläimet ovat melkein aina KISSOJA. Toivomme, että kaikista halvimmat ruoat jätetään ostamatta – kissat ovat nirsoja halpamerkkien suhteen ja niissä on usein huonot ravintoarvot. Toivomme erityisesti:

  • kissojen penturuokaa
  • kissojen märkäruokaa
  • kissanhiekkaa
  • mato- ja ulkoloislääkkeitä

Koirien ruoalle ja tarvikkeille, kissojen kuivaruoalle tai tekstiileille (täkit, tyynyt yms) ei ole tällä hetkellä tarvetta.

Jesyn saamat lahjoitukset välitetään Löytöeläinkoti Käpälämäkeen Jokioisille, joka huolehtii Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan, Ypäjän ja Loimaan löytöeläimistä. Someron Eläinavun saamat lahjoitukset välitetään yhdistyksen sijaiskodeille ja löytöeläinkoti Omatassuun Somerolle.

Miehitetyt keräyspisteet

Perjantaina 8.10. klo 15-19
Lauantaina 9.10. klo 10-17
● K-Citymarket (Jesy)
● Prisma (Someron Eläinapu)

Miehitetyillä keräyspisteillä myynnissä myös yhdistysten kannatustuotteita! Tervetuloa juttelemaan, vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan toimintaamme. ♥
 

Keräyskärryt

Koko viikko ma-su 4. – 10.10.
● DogFeelGood Forssa, Vorssan Lemmikkipuati, Musti ja Mirri Forssa
● Kutomon Apteekki (K-Citymarket), Forssan Vanha Apteekki (Prisma), Forssan Keskusapteekki (Prisma)
● Autokeidas Forssa

Viikonloppu pe-su 8. – 10.10.
● S-Market Jokioinen, S-Market Tammela, Sale Humppila, Sale Ypäjä


🎉 Juhlanäyttely K-Citymarketissa 🎉

20. keräysvuoden kunniaksi Jesy järjestää näyttelyn, josta löytyy esitteitä, tarinoita löytöeläimistä ja lehtiartikkeleita vuosien varrelta. Näyttelyssä voi vapaasti vierailla koko viikon ajan 4.-10.10.2021 K-Citymarketissa, Dressmannin viereisessä liiketilassa.