Tule mukaan tekemään Jesyn seinäkalenteria vuodelle 2022!

Olemme aloittaneet Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen seinäkalenterin suunnittelun vuodelle 2022. Kalenterin toteutukseen tarvitsemme teidän apuanne!

Etsimme kalenteriin kuvia esimerkiksi seuraavista kohteista: kissat, koirat, hevoset, lehmät, vuohet, lampaat, linnut, siilit, jyrsijät, mehiläiset… muutkin eläimet toki käyvät! Kuvien tulee olla itse ottamiasi eikä niissä saa esiintyä ihmisiä.

Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvomme 3kpl 20€ arvoisia lahjakortteja lemmikkieläinliike DogFeelGoodiin (Hämeentie 5, Forssa / verkkokauppa www.dogfeelgood.fi). Lisäksi kaikki joiden kuva tulee valituksi kalenteriin, saavat kalenterin ilmaiseksi.

Lähetä kuvat mahdollisimman hyvälaatuisina ja mielellään muokkaamattomina 30.6.2021 mennessä osoitteeseen esy.jokioinen@gmail.com. Yhdistyksen hallitus valitsee kuvat heinäkuun aikana, ilmoittaa valinnoista kuvaajille ja arpoo lahjakortit kaikkien kuvia lähettäneiden kesken.

Lähettäessäsi kuvia annat Jokioisten Eläinsuojeluyhdistykselle oikeuden muokata niitä (pääasiassa värejä ja kontrasteja) ja käyttää niitä myös myöhemmässä markkinoinnissa (esimerkiksi seuraavissa kalentereissa). Kuvaajan nimi tai nimimerkki mainitaan aina kuvan käytön yhteydessä. Emme luovuta kuvia eteenpäin kolmannelle osapuolelle käytettäväksi.