Lahjoita eläinsuojelutyöhön

Vaikka tietoisuus eläinten hyvästä kohtelusta lisääntyy jatkuvasti, monet lemmikit, tuotantoeläimet ja luonnonvaraiset eläimet tarvitsevat yhä apuamme. Voit auttaa apua tarvitsevia eläimiä juuri sinulle sopivalla summalla. Pienikin apu on tärkeä, koska jokainen lahjoitettu euro auttaa. Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys toimii paikallisesti Jokioisten, Forssan, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän alueilla. Yhdistyksen toiminta tapahtuu kokonaan vapaaehtoisvoimin, josta ei makseta palkkioita.

Lahjoitustili
FI83 4327 0010 0982 73
Lahjoita MobilePaylla numeroon 94264

Mihin lahjoituksena saadut varat käytetään?

✓ Löytöeläinten eläinlääkärikulut, lääkkeet ja tarvikkeet
✓ Löytökissojen leikkauskustannuksiin
✓ Löytöeläinkoti Käpälämäen toiminnan tukemiseen (esim. remontit)
✓ Tunnistemikrosirun tarjoamiseen kaikille seudun kissoille
✓ Neuvontapuhelimen ylläpitoon
✓ Eläinsuojeluongelmien ennaltaehkäisyyn (vaikuttamis- ja tiedottamistyö)
 

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, numero RA/2020/1379. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lupa on myönnetty 5.11.2020.