Jesyn ja lahjoittajien avulla Neilikka-kissalle tehtiin mittava hammashoito

Löytökissa Neilikan (kuvassa edessä) steriloinnin yhteydessä eläinlääkäri poisti häneltä yhden hampaan, mutta totesi, että koko hammaskalusto tarvitsisi mittavan remontin. Löytöeläinkoti Käpälämäki päätti kohdistaa Jesyn eläinten viikon jäsenkampanjassa saamansa lahjoitukset (15€ eläinlääkärikuluihin jokaisesta uudesta jäsenestä) tähän tarkoitukseen. Lisäksi Jesy järjesti pikaisesti Facebook-kirpputorin Neilikan hammashoidon tueksi ja saimme myös lahjoituksia yksityisiltä ihmisiltä.

Hammashoito tehtiin 22.10.2020 ja leikkauksessa poistettiin vielä kuusi hammasta. Hammassyöpymää ei onneksi havaittu. Hintaa operaatiolle kertyi 525€, ja tämä saatiin täysin kustannettua kerätyillä varoilla. Suuret kiitokset kaikille osallisille!

Neilikka sai viiden päivän kipulääkekuurin ja syö kahden viikon ajan leikkauksesta vain erittäin pehmeää ruokaa, kunnes suun tikit ovat sulaneet. Neilikka voi leikkauksen jälkeen erittäin hyvin ja toipuu kaverinsa Mantelin hellässä huomassa. 🥰 Kaverukset etsivät edelleen uutta kotia – löytyisikö se sinun luotasi?