Lahjoituskeräys löytöeläimille 2.-10.10.2020

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry ja Naisten Toimintaryhmä Ompelukerho järjestävät nyt jo 19. kerran kansainvälisellä eläinten viikolla (4.–10. lokakuuta) lahjoituskeräyksen löytöeläinten hyväksi! Perinteeksi muodostuneen keräyksen avulla sinun on helppoa auttaa alueemme löytöeläimiä omien ostostesi yhteydessä ostamalla ruokaa ja tarvikkeita ja jättämällä ne siihen tarkoitukseen varattuun kaupan kärryyn.

Ikävä tosiasia on, että ruokaa ja tarvikkeita kaipaavat löytöeläimet ovat melkein aina KISSOJA. Toivomme, että kaikista halvimmat ruoat jätetään ostamatta – kissat ovat nirsoja halpamerkkien suhteen ja niissä on usein huonot ravintoarvot. Toivomme erityisesti:

  • kissojen penturuokaa
  • kissojen märkäruokaa
  • kissanhiekkaa
  • mato- ja ulkoloislääkkeitä

Koirien ruoalle ja tarvikkeille, kissojen kuivaruoalle tai tekstiileille (täkit, tyynyt yms) ei ole tällä hetkellä tarvetta.

Tänä vuonna Ompelukerhon keräyspisteen (lauantaina Forssan Prismassa) saamat lahjoitukset menevät SLEK ry:lle, joka auttaa kissoja mm. Somerolla. Jokioisten Esyn saamat lahjoitukset menevät paikalliseen löytöeläinkoti Käpälämäkeen, joka huolehtii Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan, Ypäjän ja Loimaan löytöeläimistä.

Miehitetyt keräyspisteet

Perjantaina 2.10.
K-Citymarket klo 15-19 (Jesy)
Prisma klo 15-19 (Jesy)

Lauantaina 3.10.
K-Citymarket klo 10 – 18 (Jesy)
Prisma klo 10 – 18 (Ompelukerho)

Perjantaina ja lauantaina miehitetyillä keräyspisteillä myynnissä myös yhdistysten kannatustuotteita. Tervetuloa juttelemaan, vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan toimintaamme!
 

Keräyskärryt

Viikonloppu pe-su 2. – 4.10.
● S-Market Jokioinen, S-Market Tammela, Sale Humppila, Sale Ypäjä

Koko viikko su-la 4. – 10.10.
● Autokeidas Forssa
● Dogfeelgood Forssa, Vorssan Lemmikkipuati, Musti ja Mirri Forssa
● Kutomon Apteekki (K-Citymarket), Forssan Vanha Apteekki (Prisma), Forssan Keskusapteekki (Prisma)