Maatiaiskissojen leikkaustempaus 1.6.2019

\"\"Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry ja eläinlääkäri Sanna-Mari Artukka kollegoineen järjestävät leikkauspäivän maatiaiskissoille lauantaina 1.6.2019 klo 10-17 FSHKY:n eläinlääkäriasemalla (Keskuskatu 29 D, Jokioinen).

Lue täältä, miksi kissojen, varsinkin ulkoilevien, tulee olla leikattuja! Leikattavaksi tulevan kissan tulee olla vähintään 6kk ikäinen ja painaa vähintään 1,5 kiloa.
 

Hinnat

Kollin kastrointi 40€
Naaraan sterilointi 80€
+ rokotus 15€

Tunnistemikrosiru ja tietojen rekisteröinti Turvasiru.fi-palveluun sisältyy hintaan!

Huomioithan, että myös sisäkissojen rokotukset olisi hyvä pitää ajan tasalla. Virus voi kulkeutua kissakotiin esimerkiksi ihmisten kenkien pohjissa.
 

Ilmoittautuminen

Aikoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Ilmoittaudu 24.5.2019 mennessä sähköpostitse: esy.jokioinen@gmail.com

Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi, kissojen määrä, ikä ja sukupuoli sekä halutut toimenpiteet.

Mikäli kissa on jo sirutettu, mutta ei vielä rekisteröity Turvasiruun, ilmoitathan myös sirunumeron (yleensä liimattu rokotuskorttiin).

Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esimerkiksi jos kissalla on jotain sairauksia tai jos se on hankala käsiteltävä (arka tai agressiivinen).

Ilmoitathan sähköpostiin kaikki pyydetyt tiedot, niin helpotat leikkauspäivän järjestelyjä.

Saat paluuviestissä ohjeita leikkausta varten sekä maksuohjeet (etukäteismaksu). Maksu tulee suorittaa 27.5.2019 mennessä. Ilmoitamme leikkausajat sähköpostilla ilmoittautumisajan loputtua. Ajat sijoittuvat klo 10-17 väliin.

Julkaistu 13.5.2019