Paketointitalkoot Jokioisilla 21.11.2018

Tervetuloa paketoimaan arpajaispalkintoja Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen hyväksi!

Järjestämme paketointitalkoot keskiviikkona 21.11.2018 klo 16:30 alkaen Jokioisten kunnanviraston takkahuoneella (os. Keskuskatu 29, Jokioinen, käynti viraston takaa). Otathan omat sakset ja ehkä jopa teipin mukaan! Paikalle saa tietenkin tulla ja olla ihan omien menojen mukaan.

Paketoidaan yhdessä iso määrä arpajaispalkintoja, joita tulemme myymään Jokioisten joulunajan tapahtumissa (24.-25.11. Joulumarkkinat Tietotalolla, 1.12. Joulunavaus). Pisteiden tuotot käytetään kokonaisuudessaan Jokioisten seudun eläinsuojelutyöhön ja paikallisen löytöeläinkoti Käpälämäen tueksi.

Tässä on loistava tilaisuus tulla mukaan keskustelemaan, tutustumaan toimintaamme ja helposti auttamaan työtämme eläinsuojelun hyväksi!

Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuma Facebookissa

Julkaistu 7.11.2018