Eläinruokakeräys 4. – 10.10.2018

Jokioisten eläinsuojeluyhdistys ry ja Ompelukerho Naisten Toimintaryhmä järjestävät nyt jo 17. kerran kansainvälisellä eläinten viikolla (4. – 10.10.2018) ruoka- / tarvikekeräystempauksen löytöeläinten hyväksi! Tämän vuoden eläinten viikon teemana on \”Hyvä elämä lemmikille\”. Voit tutustua SEY:n esitteeseen jo nyt tästä linkistä – painettuja versioita ilmaiseksi jaossa miehitetyillä keräyspisteillämme!

Toivomme lahjoittajien huomioivan sen ikävän tosiasian, että löytöeläimet ovat vähintään 95 prosenttisesti KISSOJA. Koiranruoille ja -tarvikkeille ei juurikaan ole tarvetta. Ompelukerhon keräyspiste toivoo erityisesti kissojen penturuokaa sekä kissanhiekkaa. Jokioisten Esyn pisteisiin taas toivotaan erityisesti kissojen märkäruokaa sekä kissanhiekkaa. Toivomme, että kaikista halvimmat ruoat jätetään ostamatta – kissat ovat erittäin nirsoja varsinkin halpamerkkien suhteen ja niissä on usein huonot ravintoarvot. Apteekista voit ostaa mato- ja ulkoloislääkkeitä, sillä niitä tarvitaan aina.

Tänä vuonna Ompelukerhon keräyspisteen saamat lahjoitukset menevät Suomen Löytöeläinten Kummit Ry:lle, joka auttaa kissoja mm. Somerolla ja Urjalan Eläinsuojeluyhdistys ry:n sijaiskoteihin. Jokioisten Esyn saamat lahjoitukset menevät paikalliseen Löytöeläinkoti Käpälämäkeen, joka huolehtii Forssan, Jokioisten, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän löytöeläimistä.

Tapahtuma Facebookissa
 

MIEHITETYT KERÄYSPISTEET:
K-Citymarket Forssa:
● perjantaina 5.10. klo 15 – 19 (Jesy)
● lauantaina 6.10. klo 10 – 18 (Jesy)

Prisma Forssa:
● perjantaina 5.10. klo 15 – 19 (Jesy)
● lauantaina 6.10. klo 10 – 18 (Ompelukerho)

Perjantaina ja lauantaina miehitetyillä keräyspisteillä myynnissä myös yhdistysten kannatustuotteita! Tervetuloa juttelemaan, vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan toimintaamme!
 

KERÄYSKÄRRYT:
● S-Market Jokioinen, S-Market Tammela, Sale Humppila, Sale Ypäjä: 5. – 7.10.
● Vorssan Lemmikkipuati, Musti ja Mirri Forssa, Dogfeelgood Forssa: 4. – 10.10.
● Kutomon Apteekki (K-Citymarket), Forssan Vanha Apteekki (Prisma): 4. – 10.10.
● Autokeidas Forssa: 4. – 10.10.

Julkaistu 14.9.2018