Tee eläinsuojeluilmoitus

Lue seuraavat ohjeet huolellisesti ennen ilmoituksen tekoa:

Tällä lomakkeella voit tehdä ilmoituksen epäillessäsi eläimen huonoa kohtelua. Täytä lomake huolellisesti ja kerro kaikki mahdolliset tiedot, jotka voivat auttaa viranomaista ilmoituksen kohteen tutkimisessa. Ilmoitusta tehdessä tulee aina tietää kohteen tarkka osoite, muuten eläinsuojeluviranomainen ei voi reagoida ilmoitukseen. Huomaathan että toimimme Forssan, Jokioisten, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän alueilla. Jos ilmoituksen kohde sijaitsee muualla, teethän eläinsuojeluilmoituksen sen alueen eläinsuojeluvastaavalle.

Sähköinen eläinsuojeluilmoitus on tehtävä omalla nimellä kiusaamismielessä tehtyjen ilmoitusten ehkäisemiseksi. Ilmoittajan tietoja ei milloinkaan luovuteta ilmoituksen kohteelle ja henkilötietoja käsittelevät vain sellaiset henkilöt, jotka tarvitsevat tietoja työnsä suorittamiseksi ja ilmoitusten käsittelemiseksi.

Välitämme kaikki saamamme ilmoitukset vuorokauden kuluessa alueemme eläinsuojeluviranomaiselle, joka tekee päätöksen jatkotoimenpiteistä. Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen edustajat eivät tee tarkistuksia tiloille tai ihmisten koteihin, emmekä saa tietoomme, mitä toimenpiteitä ilmoitus aiheuttaa.