Lähetä meille eläinkuvia kalenteriin!

Oletko innokas valokuvaaja ja eläinten ystävä? Mikäli arkistostasi löytyy upeita kuvia erilaisista lemmikeistä, tuotantoeläimistä tai Suomen luonnonvaraisista eläimistä, haluaisitko auttaa yhdistystämme tarjoamalla kuvia ensi vuoden kalenteriin?

Olemme aloittaneet Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen seinäkalenterin suunnittelun vuodelle 2025. Tänä vuonna painos on 150 kpl ja kalenterille on myönnetty Joutsenmerkki. Kalenterin tuotot käytetään paikallisen eläinsuojelutyön ja löytöeläinkoti Käpälämäen hyväksi.

© Niina Nummila, vuoden 2024 kalenterin kesäkuu-kuva

Lähetä kuvat mahdollisimman hyvälaatuisina ja mielellään muokkaamattomina 31.7.2024 mennessä osoitteeseen jenni@miuko.fi (mikäli kuvia on useampia, lähetäthän ne esim. Dropboxin, Google Driven tai WeTransferin kautta). Kuvien tulee olla vaakasuunnassa, vähintään 1500px leveitä sekä laadultaan tarkkoja ja painolaatuisia. Yhdistyksen hallitus valitsee kuvat elokuun aikana. Valinnoissa huomioidaan kuvissa mahdollisesti näkyvä vuodenaika sekä se, että eri lajeja tulee kattavasti esille.

Lähettäessäsi kuvia annat Jokioisten Eläinsuojeluyhdistykselle oikeuden muokata niitä (pääasiassa värejä ja kontrasteja) ja käyttää niitä myös myöhemmässä markkinoinnissa (esimerkiksi seuraavissa kalentereissa). Kuvista ei makseta palkkiota, mutta kuvaajan nimi mainitaan kuvan yhteydessä ja saat kalenterin itsellesi kiitokseksi sen ilmestymisen jälkeen syys-lokakuussa. Emme luovuta kuvia eteenpäin kolmannelle osapuolelle käytettäväksi.

Sponsoriksi kalenterille?

Vaikka kalenterien painatuskustannukset ovat nousseet, aiomme pitää kalenterien myyntihinnan kohtuullisena (10€ / kpl). Olemme varanneet kalenterin ensimmäisen aukeaman sponsoreille, jotka tukevat meitä kalenterin toteutuksessa. 50€ suuruisella tuella saat kalenteriin yrityksesi logon / mainoksen (riippuu sponsorien määrästä). Mikäli haluaisit olla mukana, ota yhteyttä jenni@miuko.fi. Olethan nopea, sillä logopaikkoja on rajoitetusti!