Match Show Forssassa 26.5.2022

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ja eläinkauppa DogFeelGood järjestävät kaikenkarvaisten koirien Match Shown Talsoilan kentällä Forssassa helatorstaina 26.5.2022! Puolet osallistumistuotoista kohdistetaan paikalliseen eläinsuojelutyöhön ja löytöeläinkoti Käpälämäen toimintaan.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua ja maksaa ilmoittautumismaksu ennakkoon Jesyn verkkokaupan kautta. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 22.5. klo 23:59.

Luokat ja hinnat:

  • Lapsi & koira 5€ (lapsen ikä alle 13v)
  • Pennut 10€ (koiran ikä alle 1v)
  • Pienet aikuiset 10€ (säkäkorkeus alle 40cm)
  • Isot aikuiset 10€ (säkäkorkeus yli 40cm)

Koirien rokotustodistuksien ja ilmoittautumisten tarkistukset klo 12 alkaen, kehät klo 13 alkaen.

Tuomareina Janna Pinnioja sekä Outi Lindroos. Luokkien neljä parasta palkitaan (SIN+PUN), voittajat kilpailevat BIS-kehässä. Lapsi-luokassa kaikki palkitaan.

Paikalla kahvio, Jesyn kannatustuotteita ja DogFeelGoodin myyntipiste. Varaathan käteistä mukaasi. Paikan päällä on wc-tilat ja vesipiste.

Ilmoittautuminen on sitova. Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Koiralla tulee olla rokotukset kunnossa ja rokotuskortti ja maksuvahvistus osallistumisesta tarkistetaan paikan päällä. Huomioithan, että tehoste- sekä rabiesrokotteesta on kulunut vähintään 21 vrk, jotta varoaika täyttyy. Koirat, joilla on typistetty korvat ja/tai häntä, eivät voi osallistua näyttelyyn eläinsuojelulain nojalla.