Lahjoitamme tänä vuonna liittyvien jäsenmaksuista puolet Ukrainan eläinten hyväksi

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistyksen hallitus päätti kokouksessaan 30.3.2022, että yhdistys lahjoittaa tänä vuonna liittyvien uusien jäsenten jäsenmaksuista 50 % Ukrainan eläinten hyväksi.

Hätä Ukrainassa on sanoinkuvaamaton. Sekä Ukrainasta ihmisten mukana paenneet että sota-alueelle jääneet eläimet tarvitsevat apuamme. On kuitenkin tärkeää, että apu on oikeanlaista ja menee koordinoidusti perille. Jesy tekee jäsenmaksujen osuuksista lahjoituksen SEY Suomen Eläinsuojelulle (www.sey.fi/ukraina). SEY ohjaa lahjoitukset luotettaviksi ja sopiviksi katsomilleen järjestöille, jotka auttavat Ukrainan eläimiä.

Tehdään hyvää yhdessä! 🇺🇦 Jesyn jäseneksi liittyminen on arvokas eläinsuojeluteko ja helppo tapa tukea yhdistystämme. Jesy tekee paikallista eläinsuojelutyötä vapaaehtoisvoimin, jäsenmaksujen ja lahjoitusten turvin. Vaikka aikasi ei riittäisi aktiivitoimintaan, jäsenyytesi on meille arvokas tuki!