Koirakävely Elonkierrossa 1.9.2021

HUOM! Päivä vaihtunut 25.8. huonon kelin vuoksi – uusi päivä 1.9.2021!

Tule koiran kanssa lenkille kauniiseen Elonkiertoon ja tue samalla löytöeläinkodin toimintaa! Järjestämme yhteisen koiralenkin keskiviikkona 1.9.2021. Lähtö Elonkierron makasiinilta klo 18, tapahtuman kesto n. 1h. Lenkin aikana Elonkierron Ystävien edustaja esittelee puistoa.

Lemmikkitarvikeliike DogFeelGood sponsoroi jokaista kävelijää kohti laatikollisen Monster-kissanhiekkaa Käpälämäkeen. DogFeelGood tarjoaa myös jokaiselle osallistuvalle koiralle hampaita hoitavan Whimzees-puruluun ja Jesy tarjoaa lenkkeilijöille mehua.

Lenkin jälkeen Jesyn kannatustuotteita myös myynnissä makasiinilla, maksu käteisellä tai Mobilepaylla.

Huom! Kerääthän lenkillä koirasi jätökset. Koirien on ehdottamasti oltava hyvin hallinnassa ja kytkettyinä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!