Lahjoituskeräys löytöeläimille 4.-10.10.2019

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry ja Naisten Toimintaryhmä Ompelukerho järjestävät nyt jo 18. kerran kansainvälisellä eläinten viikolla (4. – 10.10.2019) lahjoituskeräyksen löytöeläinten hyväksi! Perinteeksi muodostuneen keräyksen avulla sinun on helppoa auttaa alueemme löytöeläimiä omien ostostesi yhteydessä ostamalla ruokaa ja tarvikkeita ja jättämällä ne siihen tarkoitukseen varattuun kaupan kärryyn.

Toivomme lahjoittajien huomioivan sen ikävän tosiasian, että ruokaa ja tarvikkeita kaipaavat löytöeläimet ovat melkein aina KISSOJA. Toivomme erityisesti kissojen penturuokaa, märkäruokaa sekä kissanhiekkaa. Toivomme, että kaikista halvimmat ruoat jätetään ostamatta – kissat ovat erittäin nirsoja varsinkin halpamerkkien suhteen ja niissä on usein huonot ravintoarvot. Apteekista voit ostaa esimerkiksi mato- sekä ulkoloislääkkeitä, sillä niitä tarvitaan aina.

Koirien ruoalle ja tarvikkeille, kissojen kuivaruoalle tai tekstiileille (täkit, tyynyt yms) ei ole tällä hetkellä tarvetta.

Tänä vuonna Ompelukerhon keräyspisteen (lauantaina Forssan Prismassa) saamat lahjoitukset menevät SLEK ry:lle, joka auttaa kissoja mm. Somerolla. Jokioisten Esyn saamat lahjoitukset menevät paikalliseen löytöeläinkoti Käpälämäkeen, joka huolehtii Forssan, Humppilan, Jokioisten, Tammelan ja Ypäjän löytöeläimistä.

Tapahtuma Facebookissa
 

Miehitetyt keräyspisteet

Perjantaina 4.10.
K-Citymarket klo 15-19 (Jesy)
Prisma klo 15-19 (Jesy)

Lauantaina 5.10.
K-Citymarket klo 10 – 18 (Jesy)
Prisma klo 10 – 18 (Ompelukerho)

Perjantaina ja lauantaina miehitetyillä keräyspisteillä myynnissä myös yhdistysten kannatustuotteita! Tervetuloa juttelemaan, vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan toimintaamme!
 

Keräyskärryt

Viikonloppu pe-su 4. – 6.10.
● S-Market Jokioinen, S-Market Tammela, Sale Humppila, Sale Ypäjä

Koko viikko pe-to 4. – 10.10.
● Autokeidas Forssa
● Dogfeelgood Forssa, Vorssan Lemmikkipuati, Musti ja Mirri Forssa
● Kutomon Apteekki (K-Citymarket), Forssan Vanha Apteekki (Prisma)

Julkaistu 9.9.2019