Jesyn verkkokauppa on nyt auki!

 

Klikkaa itsesi kauppaan: jesy.mycashflow.fi

 

Jesyn verkkokaupasta löydät kannatustuotteitamme, joiden tuotot ohjataan kokonaisuudessaan alueemme eläinsuojelutyöhön sekä löytöeläinkoti Käpälämäen toiminnan tukemiseen.

Tilaaminen kaupasta on helppoa! Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta voit myös ladata laskun. Lähetämme tuotteet sinulle, kun maksusuorituksesi näkyy tilillämme. Tervetuloa ostoksille!

Valikoima on vielä pieni, mutta työskentelemme parhaillaan lisätuotteiden saamiseksi. Tiedotamme uusista tuotteista sekä kampanjoista Facebook-sivullamme, eli tykkääthän meistä siellä! Näitä sekä muita kannatustuotteitamme on myynnissä myös tapahtumissa, joissa olemme mukana.

Julkaistu 17.1.2019