Lahjoitukset

Lahjoitustili FI83 4327 0010 0982 73
Lahjoita MobilePaylla numeroon 94264

Vaikka tietoisuus eläinten hyvästä kohtelusta lisääntyy jatkuvasti, monet lemmikit, tuotantoeläimet ja luonnonvaraiset eläimet tarvitsevat yhä apuamme. Voit auttaa apua tarvitsevia eläimiä juuri sinulle sopivalla summalla. Pienikin apu on tärkeä, koska jokainen lahjoitettu euro auttaa seutumme eläimiä.

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys toimii paikallisesti Jokioisten, Forssan, Tammelan, Humppilan ja Ypäjän alueilla. Toimintamme tapahtuu kokonaan vapaaehtoisvoimin, josta ei makseta palkkioita.

Lahjoituksena saatuja varoja käytetään mm.
✓ Eläinlääkärikuluihin, ruokaan, lääkkeisiin ja tarvikkeisiin
✓ Löytökissojen leikkauskustannuksiin ja FIV/FELV-tartuntojen testauksiin
✓ Löytöeläinkoti Käpälämäen toiminnan tukemiseen (esim. remontit)
✓ Tunnistemikrosirun tarjoamiseen kaikille seudun kissoille
✓ Neuvontapuhelimen ylläpitoon

Hanki aineeton lahja

Löydät aineettomat lahjat verkkokaupastamme. Aineettoman lahjan avulla ilahdutat ystävää ja tuet työtämme eläinten hyväksi! Lahja sopii kaikkiin merkkipäiviin aina syntymäpäivistä jouluun ja saat halutessasi sähköpostiisi kauniin kortin, jonka voit lähettää lahjan saajalle.

Kerää varoja Facebookissa

Voit järjestää esimerkiksi syntymäpäiväsi kunniaksi keräyksen hyväksemme Facebookissa. Mene omaan profiiliisi, luo julkaisu, valitse ”Kerää varoja” ja etsi ”Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry” listalta tai luo keräys tästä linkistä. Näin kerrot ystävillesi, että toivot muistamiset merkkipäivänäsi mieluiten lahjoituksena meille.
 

Rahankeräyslupa

Jokioisten Eläinsuojeluyhdistys ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, numero RA/2020/1379. Lupa on voimassa koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Lupa on myönnetty 5.11.2020.